صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / احمدی خبرداد:برگزاری بیست وششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دردانشگاه آزاداسلامی قم

مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی قم از برگزاری بیست و ششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قم ویژه دانشجویان ،اساتیدو کارکنان این واحد واحد دانشگاهی خبر داد.

محمد صادق احمدی مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا قم از برگزاری بیست و ششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان ،اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: بیست و ششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های آزاد اسلامی در بخش های آوایی،معارفی،پژوهشی ،فناوری ،ادبی،هنری با محوریت رشته های متعدد علمی فرهنگی هنری برگزار می شود.

وی رشته های مرتبط با بخش آوایی جشنواره را برشمرد و افزود: قرائت به روش تحقیق،قرائت به روش ترتیل،حفظ ۵ جزء،حفظ ۱۰ جزء،حفظ ۲۰ جزء ،حفظ کل قرآن ،دعا و مناجات خوانی ،اذان برادران ،تواشیح برادران و حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم را از رشته های بخش آوایی بیست و ششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
احمدی درباره رشته های بخش معارفی جشنواره گفت: بخش معارفی این جشنواره شامل رشته تفسیر قرآن کریم،شرح نهج البلاغه،آشنایی با معارف نهج البلاغه،آشنایی با احادیث اهل بیت،حفظ موضوعی قرآن کریم،احکام ،سیره معصومین،آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه،پرسمان معارفی،سبک زندگی اسلامی و تدبر در آیات و روایات می باشد.

مدیر فرهنگی اجتماعی واحد قم ؛مقاله،بررسی و نقد کتاب،تخلیص کتاب و پایان نامه را از رشته های بخش پژوهشی این دوره از مسابقات برشمرد و گفت: تولید نرم افزار ،وبلاگ نویسی ،کانال شبکه های اجتماعی و پویانمایی را از رشته های بخش فناوری این دوره از مسابقات می باشد.

وی ؛شعر ،داستان نویسی ،فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی را از رشته های بخش ادبی جشنواره معرفی کرد و افزود: در بخش هنری علاقمندان می توانند در رشته های خوشنویسی،نقاشی،نماهنگ عکس،تذهیب،فیلم کوتاه،معرق و منبت،طراحی پوستر،تصویرگری آیات و قصص قرآنی،پویا نمایی ،نقاشی خط،مشبک و غیره جهت حضور در این جشنواره ثبت نام کنند.

محمد صادق احمدی ۲۰ آبان ماه سال جاری را آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره اعلام و افزود: علاقمندان به شرکت در بخش ادبی،هنری ،پژوهشی و فناوری تا دی ماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را به دانشگاه آزاد اسلامی قم تحویل دهند.

مدیر فرهنگی اجتماعی واحد قم مزایای شرکت کنندگان و نفرات برتر را هدایای نقدی ، تخفیف شهریه ، اضافه شدن ۲ نمره به یکی از دروس معارفی ، لوح تقدیر و شرکت در اردوهای فعالین فرهنگی عنوان کرد

گفتنی است بیست و ششمین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت ع به همت کانون قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار می شود.